Gość Igor Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Pojawił mi się dziwny guz, na wewnętrznej częsci stopy. Nie boli mnie gdy chodze, ale kiedy gram w piłkę, a robie to baardzo często. Ból podczas kopania uniemożliwia mi granie. Miałem niedawno podobny guz w ty samym miejscu, i po kilku smarowniach altacetem zszedł. Teraz jest on znacznie większy, i nie chce zejść. Trzymie mi si już tydzień. Czy możecie mi powiedzieć co mi dolega, i czy zwrócić się z tym do lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Trzeba zwrócić się z tym problemem bezpośrednio do lekarza. Być może to ganglion czyli torbiel pochewki ścięgna. Jeśli to ganglion leczenie powinien się zająć ortopeda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Igor Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Dziękuje. Miałbym jeszcze pytanie czy długo zajmuje leczenie takich schorzeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Najczęściej takie guzki usuwa się operacyjnie. Leczenie około 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi