Gość lukasz Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Witam serdecznie od jakiegos czasu pomiedzy posladkami w gurnej czesci wyskoczyła mi krostka po jakims czesie pekła i od jakiegos czasu sie niegoi lecz leci z niej ropa i potem krew jestem zaniepokojony ty rze sie nie goi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Nie wiem jaka jest dokładna lokalizacja i wielkość ale na podstawie informacji wydaje mi się, że to krostka ze stanem zapalnym spowodowany nadkażeniem bakteryjnym. Leczenie to antybiotyki miejscowe (neomycyna, tetracyklina, bactrim). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kris Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Czy zrobiłeś juz posiew? Czy byleś u dermatologa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi