Gość Tomek Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Byłem parę dni temu u urologa. Wyczułem mały guzek przy jądrze. Lekarz zrobił USG, stwierdził że to niby nie nowotwór, lecz zebrał się tam jakiś płyn. Powiedział, że to nawet nie jest na jądrze tylko obok. Uważa, że to jest zatkany nasieniowód i że z tym nic sie nie robi. Kazał zrobić dla własnego spokoju badanie krwi na markery nowotworowe. Jeżeli będą powyżej normy to wtedy mam się zgłosić, jeżeli nie to mam przyjść tylko na kontrolne badania na wiosnę. Moje wyniki: beat-HCG; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stappler Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Wszystko w granicach normy, nie ma podejrzenia zmiany typu nowotworowego. Proszę się nie przejmować i zgłosić na kontrolę tak jak zalecił urolog. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość b Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Choroby jąder zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/jader-jadra-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi