Gość Patrycja Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Od paru miesięcy mam wysięk z pępka ( ropę) o bardzo przykrym zapachu do tego po lewej ,górnej stronie od pępka wyczuwam małe zgrubienie ok .1 cm przy ucisku występuje ból do tego miewam napady wilczego głodu bądź tez brak apetytu oraz częste biegunki. Czym może być ta wyczuwalna zmiana i czy te objawy mogą być objawami wspólnej choroby bądź nie mają ze sobą nic wspólnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Może to być proces ropny w przetrwałym moczowniku (kanał w pępku pozostały po życiu płodowym), który daje odczyn na sąsiednie tkanki (np. na jelita). Radzę w tej sprawie pilnie skontaktować się z chirurgiem ogólnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość monika Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 witam serdecznie ...dzisiaj rano zauważyłam w moim pępku jest wyczówalny tak jakby guzek jak dotykam to mnie boli ,akurat mam teraz miesiaczkę i z rana jeszcze miałam mdłości strasznie jestem niespokojna co to może być proszę o szybką odpowiedż pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 To być może przepuklina pępkowa. Radzę w tej sprawie udać się na konsultację chirurgiczną. Leczenie przepukliny pępkowej jest tylko operacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi