Gość Elżbieta z Dzierżoniowa Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Jestem 3 tygodnie po usunięciu pęcherzyka żółciowego metodą laparoskopową. Przepisano mi Cholestil (200 mg) - 2 opakowania po 50 tabletek, które przyjmuję 3 razy dziennie. Jak długo po operacji powinnam przyjmować Cholestil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Powinno wystarczyć przyjmowanie przez miesiąc po zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elżbieta z Dzierżoniowa Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROMAN2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Pani Elżbieto. czy ma pani jakieś bóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anna Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Czy po kuracji 2 tygodniowej terapi lekiem Cholestil moge znowu go brać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bart Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Dzien dobry.jestem 5 tyg po usunięciu woreczka żółciowego,i wciaz czuje dyskomfort w miejcu jego usunięcia.uczucie takie same jak przed jego usunięciem czy to normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi