Gość Ania46 Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Mam pytanie otrzymałam wynik USG jamy brzusznej. I martwi mnie co oznaczają te wymiary? cyt: W prawych przydatkach obszar bezechowy( 25-30 mm) o hyperechogenicznych, czesciowo uwapnionych scianach. Wolny płyn w j. otrzewnej(-) Powiekszone węzły chłonne(-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Trzeba skonsultować ten wynik z ginekologiem. Zmiana taka sugeruje prawdopodobnie pozapalną, zwapniałą torbiel jajnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 bardzo bardzo dziekuje za szybką odpowiedz A czy to moze byc mięsniak?? poniewaz jestem pod kontrolą ginekologa, miłam miesniaki ale w lipcu badania i stwierdzono mięsniowatą macice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania46 Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 pozapalna, zwapniała torbiel jajnika??? a coz to takiego? co to oznacza?? czy cos groznego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi