Gość Krzysztof Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Witam Pana Dr.Kiedys juz pisalem do Pana odnosnie stanu mojej stopy.Otoz w 1996r mialem pierwsza operacje ,wowczas wycieto fragment skory bez marginesu gdzie stwierdzono Hamartoma.Zabieg na dlugo mi nie pomogl.po jakims czasie zaczolem szukac kolejnej kliniki ,ktora znalazlem w 2006r.Ponownie wycieto fragment skory Neurofibroma.Do roku 2008 byl wzgledny spokoj .Wroku 2008 ponownie znalazlem sie na stole operacyjnym,gdzie wycieto poraz kolejny kawalek skory Neurofibroma.Wtym roku tj 2009 mialem tez maly zabieg gdzie tym razem usunieto zyly odpiszczelowa i przeszywajaca.Zalecono komresoterapie.W roku 2001 mialem usuniety duzy guz srodpiersia Neurofibroma.Obecnie jestem na obserwacji guza podsluzowkowego dwunastnicy.Glowna choroba to Recklinghausen.Mam takie pytanie odnosnie stopy gdzie moge odszukac naprawde dobrego lekarza,ktory by mi choc troszki pomogl.Czy ta kompresoterapi cos wniesie dobrego w moje leczenie.Dziekuje Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Po zabiegu tj. Pański, czyli usunięciu żył pomoże w odpływie krwi z kończyny dolnej. Na pewno specjalistę znajdzie Pan w pobliżu (większym mieście), najlepiej chirurga naczyniowego. Więcej na: http://www.poradnianaczyniowa.zdrowemiasto.pl/index.php?art=6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j,w Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Kto powinien dokonac pomiaru konczyny lekarz czy pacjent w domu.Nadmieniam ,iz mialem zabieg ok mc temu.Stopa jes jak balon i taka pozostanie.Do kogo sie mam udac celem poprawnego pomiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Najlepiej, aby pomiaru dokonał lekarz. Najlepiej, aby pomiar był dokonany w godzinach wczesnorannych tuż po wstaniu z łóżka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j.w Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 A ja bylem u lekarza i powiedzial zebym sobie sam pomiar zrobil.Gdyby to byla wmiare zdrowa stopato nie ma sprawy,ale jestem juz po kilku zabiegach.Jest tak zdeformowana,ze nie wiem gdzie jest co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi