Gość Marek K. Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Dzień dobry. Panie doktorze, co jakiś czas wypróżniam się moim zdaniem w dziwny sposób. Tzn. raz kał jest normalny - 1 kawałek. Ale np dzisiaj był w 3 kawałkach i każdy był inny - 1 normalny twardy, 2 miększy, 3 bardzo miękki. Czasem mi się wydaje, że mało *zrobie* a później zerkając do ubikacji jest dużo kału. Zauważyłem, że jak kał jest miękki to nie czuję go czasem na zwieraczu. Byłem jakiś czas temu u chirurga i miałem robione badanie za pomocą palca. Podobno jest tam OK. Czy zatem opisane przeze mnie wydalanie budzi niepokój? A może za bardzo się przejmuję. Z góry dziękuję za poświęcony czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Raczej takie objawy nie budzą niepokoju. Jeśli prowadzi Pan nieustabilizowany tryb życia: nieregularna praca, niesystematyczne posiłki, nieprawidłowa dieta, stres to często tak się zdarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi