Gość ewa Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Czy jezeli nie mam zadnych zrostow blizn ani raka jajnikow a ciagle mnie bola i ciagle mam jakies zapalenie to czy moge usunac jajniki? mam 28 lat leczylam sie trzy razy na przydatki i nadal mnie boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Usunięcie przydatków to ogromnie kaleczący zabieg u kobiet zwłaszcza w Pani wieku. Nie ma Pani wskazań absolutnie do takowego postępowania. Takie stany leczy się zachowawczo. Proszę porozmawiać szczerze w tej sprawie z ginekologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewa Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 czy da sie calkowicie wyleczyc przydatki? to strasznie boli. czasami az w pachwinach mnie boli. lekarz powiedzial ze to choroba nawracajaca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Oczywiście wymaga to czasu, ale choroba zapalna przydatków jest wyleczalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi