Gość Marcin Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Mam 14 lat.Końcówka mojego żołędzia jest sina.Co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Ale czy to się stało nagle, czy to już trwa dłuższy czas? Czy są związane z tym jakieś dolegliwości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Zauważyłem dzisiaj.Nie wiem ile czasu to trwa.Dolegliwości raczej nie ma poza wrażliwością... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Trudno ocenić bez badania co to może być. Jeśli zasinienie i nadwrażliwość nie zniknie w przeciągu kilku dni trzeba udać się z tym problemem bezpośrednio do lekarza. Jesteś niepełnoletni dlatego najlepiej pokazać ojcu penisa, może on pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Też mam siną koronę żołędzi, zarówno w czasie spoczynku, jak i wzwodu - gdy mam wzwód, to zasinienie jest nawet większe. Wielu facetów tak ma. To naturalne i nie jest żadną chorobą. Taka już uroda twojego małego towarzysza *) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość q Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Choroby prącia u mężczyzn dużo zdjęć http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi