Gość Gosia Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Moje pytanie polega na tym,Trzy miesiaće temu miałąm ropnia,Teraz mam podobno przetokę.Lekarz zlecił mi usg,ale na to badanie muszę czekać az do pażdziernika.Cały czas z tej rany wypływa treść ropna,casami też krew.Czy to normalne że tak długo nonstop leci ta wydzielina.Jedynie czasami zdaża się,że zamknie się na jeden dzień poczym znowu wyciek.Czy może mam się zgłosić,lub pójść na pogotowie z tym problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 To normalne. Przetoka okołoodbytnicza związane jest praktycznie z ciągłym stanem zapalny i zakażeniem dlatego ciągle pojawia się z niej wydzielina. To problem przewlekły.Trzeba w USG określić charakter przetoki, aby móc zaplanować dalsze leczenie operacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi