Gość Ania Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Dzień dobry.Od tygodnia mam uczucie że niewyprózniam się do końca,mó stolec jest dość żadki i nieczuję żebym miała zaparcie,a jednak przy końcu zawsze czuję jakby chciało coś jeszcze wyjść a nie może.Dziś nawet miałam biegunkę,wiec zastanawiam się czy przy biegunce może jakiś kawałek zatwardniały zostać czy jest to niemożliwe.byłam ze stolcem dzisiaj 4 razy a normalnie dwa.Nigdy nie miałam problemów,Czy to początki jakieś choroby,bardzo proszę o pomoc.Jaka może być przyczyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Trudno odpowiedzieć bez badania. Konieczne jest badanie przez odbyt - najlepiej w tej sprawie skonsultować się z chirurgiem. Czasami takie dolegliwości mogą dawać żylaki odbytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi