Gość Sławek Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Witam serdecznie mam probem z stulejką nie mam zamiaru gadac o tym z rodzicami.Chciał bym sie dowiedziec jakie są ewentualne koszta tej operacji i czy jest to bespieczne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Jeśli jesteś niepełnoletni to bez zgody rodziców nie wykonasz zabiegu. Zabieg nie jest skomlikowany. Przeczytaj informacje na stronie: www.stulejka.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Witam mam pytanie problem w tym ze mam napletek ichcial bym sie go pozbyć na wakacje bede w Polsce ale tylko na 2 tygodnie czy starczy mi czasu mogę podjąć sie operacji prywatnie byle szybko proszę o pomoc nie wiem co mam robić Jakie koszty ?? Proszę o odpowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olo Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 1200zł obrzezanie prywatnie w Poznaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Czy jak prywatnie to zalatwie to wyrobie sie w 2 tygodnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olo Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 sam zabieg trwa ok. 45 min później idziesz do domu. Znajdź lekarza , zadzwoń , umów sie na konkretny termin. Ja czekałem ze dwa miesiace (prywatnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Mam 13 lat i mam problem ze zściągnięciem napletka z ząłędzia nwm czy muwic mamie o tym czy samemu ćwiczyć troche boję się operacji juz czytałem na innych forach żeby próbowac pod woa cieplą ale dalej sprawia mi to ból. Dzięki z góry . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość L Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Oczywiście powiedz rodzicom będziesz się z tym lepiej czuł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość oleeekk Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Ja mam stulejke i pod czas seksu w ogóle nie czuję bólu :) Kiedyś mnie bolało jak *naciagalem*.. ale z czasem przestałem zwracać na to uwagę. I mojej dziewczynie tez to nie przeszkadza.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Justyna Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Mój 4 letni synek miał ten zabieg w zeszłym roku. Wiadomo, ze po zabiegu szczególnie trzeba zachować higienę. Wykonaliśmy go w Tychach w Dea Salus. Jednego dnia przyszliśmy, został wykonany zabieg. Syn przespał noc w szpitalu a następnego dnia po konsultacji lekarskiej został wypisany do domu. Wszystko odbyło się szybko i sprawnie. Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi