Gość Iwona Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Miałam operacje przepukliny dostałam 30 dni zwolnienia w szpitalu jak mi się skończy to do jakiego lekarza mam się udać po dalsze zwolnienie lekarskie . Z góry dziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Do chirurga ogólnego - on zadecyduje o końcu lub przedłużeniu zwolnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iwona Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Dziękuje za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość beata Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 A jak długo można przebywać na takim zwolnieniu.ja jestem 2 miesiące po operacji. Pracuje w sklepie i sama nie wiem kiedy mam wrócić do pracy rehabilitacji żadnej jeszcze nie miałam bo wszędzie kolejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi