Gość Dani Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Witam serdecznie, moje dziecko jest po opercji przetoki okoloodbytniczej minelo juz 3 tygodnie bylismy na dwoch kontrolach wskazanych przez lekarza chirurga na drugiej wizycie lekarz stwieerdzil ze wszytko sie goi i jest w dobrym stanie odlozylismy antybiotyki ktore bral przez dwa tygodznie i zostala zapisana masc proktis-m ktora oczywiscie smaruje dziecku ranke ktora jest wsrodku majaca jeszcze szwy, tak jak wyczytalam na stronach internetowym przy gojeniu wystepuje wypukla blizna okoloodbytnicza w ksztalcie tzw, ryniennki oczywiscie fachowego pojecia nie znam ale mam nadzieje ze pan bedzie wiedzial o co mi chodzi, i od dwoch zauwazylam ze ta blizna jaky sie powiekszyla i dzis lekko poleciala krew, oczywiscie jak podmywam dziecku pupke to sie poruszy taka jakby go to bolalo, nie wiem czy to jest normalne czy trzeba natychmiast zglosic sie do lekarza, czy jest to mozliwe ze wyrsla druga przetoka? prosze o szybka odpowiedz z gory dziekuje zatroskana mama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Najlepiej zgłosić się do chirurga, bez badania i opierając się na opisie trudno jest stwierdzić czy jest to nawrót czy stan prawidłowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi