Gość Piotr Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Jakis czas temu (ok 3,4 miesięcy temu) chirurg zdiagnozował u mnie kłykciny kończyste. Zaproponował operacje, ale okaząła się zbędna bo po kilku tygodniach smarowania kremem Nivea zmiany zniknęły... teraz za to pojawił się mały guzek - wielkości ziarnka prosa, zaraz pod powierzchnia *skóry* odbytu. Wydaje mi sie, że towarzysza mu żylaki. Lekko boli przy dotknięciu. Naczytałem się przy kłykciach o nowotworach i teraz czekając na wizytę u chirurga bardzo się martwię. Mam 20 lat, zdrowo się odżywiam i uprawiam sporty (akrobatykę, pływanie). Czy to może być nowotwór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stappler Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Raczej wątpliwe. To zapewne żylaki odbytu. Być może jeden z takich żylaków uległ wykrzepieniu dlatego jest w formie twardego, podskórnego guzka. Musi Pan zostać zbadany przez chirurga. Chirurg po badaniu wyjaśni dokładnie całą sytuację. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 choroba weneryczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób odbytu http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi