Gość Aga Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Kilka lat temu spadłam ze schodów. Zrobił się krwiak na pośladku. Niestety nie wchłonął się i pozostało pod skórą zgrubienie. Lekarz stwierdził że krwiak zwłókniał. Chodziłam na jakieś naświetlania, nic nie pomogło.Lekarz powiedział że jak chcę to może mi dać skierowanie na wycięcie ale to nie jest konieczne. Nie odczuwam żadnych dolegliwości ale chciałabym mieć pewność czy nic złego z tego się nie zrobi, czy nie należy jednak podjąć decyzji o wycięciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Raczej wycięcie tej zmiany będzie tylko z powodów kosmetycznych. Taki zwłókniały krwiak nie daje żadnych implikacji klinicznych. Można go usunąć albo też pozostawić. Wybór należy do Pani. Najlepiej jednak w tej sprawie bezpośrednio porozmawiać z chirurgiem, jak Panią zbada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aga Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Dziękuję bardzo za odpowiedź. Uspokoiłam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi