Gość Alina 29 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 4 dni temu miałam wykonaną histeroskopięi laparoskopię. W czasie tego zabiegu wyłyżeczkowano mi jam macicy, uwolniono zrosty okołoprzydatkowe, usunięto miśniaki oraz szcztkowy róg macicy i jajowd prawy. Czy mogę spać już na brzuchu, czy mam przestrzegać diety, czy po 2 tygodniach mogę wrócić do pracy (fizycznej). I czy mam szanse na zajście w ciąże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Można spać na brzuchu, diety nie trzeba stosować. Jeśli nie wykonuje Pani ciężkiej pracy fizycznej można powrócić do czynności zawodowych po 2-3 tygodniach od zbiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi