Gość Patrcyja. Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Witam od pewnego czasu moja mama skarzy sie na wzdecia, proplemy z wiatrami , napadami bolesci brzucha , oraz obecnosci guzka w dole brzucha sa to okolice macicy guzek jest o tyle dziwny ze jest ruchomy przesuwa sie nawet do okolic pepka, dosc duzy tak okolo 2cm-5cm , przy dotyku bolesny. Moja mama boi sie pojsc do lekarza , co to moze byc ? Czy jest to cos powaznego? ps. Wczesniej podobny guzek pojawil sie jej pod pacha teraz nie jest juz natomiast wyczuwalny czy w zwiazku z tym owy guzek w podbrzuszu samoistnie moze zniknac? Czekam na odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Bez badania trudno stwierdzić co to jest. Trzeba wykonać badania i przede wszystkim mamę musi zbadać lekarz palpacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gosia Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 miałam zrobione usg nie znależli głównego żródla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość uomo replica bulgari b zero Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Were you able to test out hiding the domain field from the Desktop Director login? If so, what were the final steps. Thanks in advance. uomo replica bulgari b zero http://www.aluxury.nl/it/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi