Gość Aldona Macina Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Odebrałam wynik badania kolonoskopowego, oto jego treść:" W odległości ok18cm od brzegu odbytu po przejściu zagięcia esiczo- odbytniczego widoczne modelowanie ściany jelita. Twór gładki twardy. Na nim napięta błona śluzowa- wycinki" Mam 53 lata i na badanie zgłosiłam się z powodu niewielkiego krwawienia z odbytu. Proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 To może sugerować, że od zewnątrz uciska coś na jelito grube. Ta uciskająca struktura (byc może guz) może pochodzić z macicy. Warto skonsultować się z ginekologiem i sparwdzić czy wszystko jest w porządku z organami płciowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi