Gość iwa Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Co oznacza wynik z pobrania stożka szyjki macicy Erosio glandularis portionis vaginalis colli uteri in statu epidermisationis. Proszę o pilna odpowiedż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 nadżerka gruczołowa części pochwowej szyjki macicy w stadium naskórkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iwa Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 czy to jest cos grożnego. wynik odebrałam dzisiaj a wizyte mam za dwa tygodniedopiero u lekarza prowadzacego. A jestem cała w niepewności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Nic groźnego, typowa zmiana zwyrodnieniowa, bez cech nowotworu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iwa Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Czyli jak jestem po zabiegu i nadżerkę mam usuniętą to mogę być spokojna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasia Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 czesc ja tez mam ten sam winik ktory odebralam niedawno a moj lekarz prowadzacy jest na urlopie i strasznie sie denerwuje pomusz dorac mi cos wiesz juz cos wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość paula Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 ja mam ten sam wynik boje sie dziewczyny pomozcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi