Gość pomocy !!! *( Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Dzien Dobry *) mam pewien problem ktory trwa juz 2,5 miesiaca i boje sie z tym isc do lekarza . podobno to nie jes nic groznego i o niczym nie swiadczy tylko o dojerzewaniu ... mam 16 lat i zauwazylam ze od 2,5 miesieca mam sterczace brodawki przez caly czas a na nich male biale krosteczki ...a w nich bialy plyn :( i gdy sciskam dlonia piers z brodawek wyplywa przezroczysty plyn....boje sie ze o moze bys grozne :(:( pomocy *( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Trudno powiedzieć, najlepiej aby udała się Pani do lekarza rodzinnego, jeśli będzie taka potrzeba skieruje do endokrynologa i zleci badanie poziomu homronu- prolaktyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kawwa Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 to nie powinno być nic groźnego, ale dla pewności wybierz się do lekarza, nie ma się czego bać *) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi