Gość johan Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Witam jakies 3-4 msc temu wyskoczył mi guzek na penisie cały czas go ignorowalem ale ostatnio zauważyłem ze jakby wewnetrznie peknął i przeksztalcil sie w wrzód pomocy co mam robić wyjerzdzam na 2 tyg na wakacje i nie chce zeby mnie podczas nich penis bolał :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johan Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 dodam jeszcze ze posmarowalem go jakąś maścią pęknął i wylala sie z niego ropa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Można przemywać zmianę Rivanolem. Jednak dobrze by było, aby przyjrzał się temu lekarz, szczególnie jeśli pojawienie się zmiany wiążesz z odbytym przygodnym stosunkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johan Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 własnie nie wiążę go z żadnym kontaktem wrzód wygląda jak duży syf z białym środkiem i generalnie boli jestem hipohondrykiem w wyczytalem rozne nie pokojące artykuly w sieci */ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ja Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Miałem takie dwa jeden mi troche urusł i go wycisnołem tylko problem jest z tym drugim dzisiaj właśnie urusł i nie moge go wycisnąć i leci z niego ropa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa i napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi