Gość Olga Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Niedawno miałam wycięte dwa znamiona, jedno z okolic brzucha drugie natomiast z pleców. Otrzymałam dzisiaj wynik badania histopatologicznego i nie wiem co to znaczy. Mianowicie: 1) Naevus melanocyticus compositus verrucosus parvus cutis. Excisio completa. 2) Idem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 1) Znamię melanocytarne (z komórek barwnikowych) złożone brodawkujące małe skóry. Wycięte w całości 2) Jak poprzednie Zmiana łagodna, bez cech nowotworu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość justyna Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 opis mikroskopowy naevus melanocyticus compositus verrucosus.excisio copleta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Opis mikroskopowy naevus melanocyticus compositus verrucosus.excisio copleta - oznacza znamię z komórek barwnikowych złożone brodawkujące. wycięto w całości - leczenie zakończono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gosia Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 poprosze o tlumaczenie *Naevus melanocyticus compositus verrucosus. Laesio electrothermica telarum* Czy to cos powaznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi