Gość natalia Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Mam pytanie co to moze byc z tylu na szyji mam zgróbienie nie przesówa sie i mam tez z przodu dosc dlugo lekarz pediatra powiedziala ze nie wymaga to interwenci i ze sa to gródki podskorne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Najlepiej z tym problemem skonsultować się z chirurgiem dziecięcym. Bez badania trudno o ocenę tych zmian. Możliwe, że zmiany te będą wymagały usunięcia chirurgicznego i następowego badania materiału histopatologicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość natalia Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 a jak sie skonsultowac z hirurgiem dziekujje z gory za odpowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Trezba otrzymać skierownie od lekarza pierwszego kontaktu i udać się z tym skierowaniem do Poradni Chirurgii Dziecięcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość natalia Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 dzis bylam u lekarza i powiedziano mi ze to nic innego jak przyczep miesniowy spowodowany przewinie m czy to mozliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi