Gość Aga Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Chcialam sie dowiedziec do ilu kg mozna schudnac po usunieciu woreczka zolciowego metoda laparoskopowa osobiscie waze 52kg mam 155cm wzrostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Trudno powiedzieć, jest to dosyć osobniczo zmienne, ale nie powinno to być więcej niż 5kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wioletta Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 ile mozna stracic na wadze po zabiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mila Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 ja jestem miesiąc po laparoskopowym usunięciu pęcherzyka żółciowego i schudłam 5 kg w trzy tygodnie, obecnie moja waga zatrzymała się, mimo że dalej ściśle przestrzegam diety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karolcia Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Ja jestem 3 tygodnie po zabiegu laparoskopowym.Jestem załamana.Ważyłam ok 58kg przy wzroście 168cm. Dwa miesiące przed zabiegiem praktycznie przeleżałam w szpitalu na diecie zero (same kroplówki ewent.sucharek i serek 0% tłuszczu). Schudłam do 51,5 kg.Teraz mimo tego,że jem 5 razy dziennie i apetyt mi dopisuje oraz nie mam żadnych dolegliwości moja waga spada.W tej chwili ważę 49,5 kg :( Przy tym wzroście wyglądam jak anorektyczka. Dodam,że wcześniej o siebie nie dbałam.Jadłam 2 razy dziennie,zamiast śniadania kawa i papieros. Takiego apetytu jak teraz nigdy nie miałam a niknę w oczach :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Babakol Opublikowano 14 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 schudlam 10kilo przed i po juz 3kilo nie jem przeciez chemii jem zdrowo male porcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi