Gość JADZWIGA Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Witam, od jakiegośc czasu mam bardzo widoczne zgrubienie na mostku, i w dodatku bolace.Przeswietlenie, kontakt z neurologiem i reaumatoplogiem , nie wykazamy ani nie przyniosły porzadanego skutku. Lekarze ci twierdza iz zgrubienie i bol, jest spowodowany promieniowawniem kregosłupa, mimo iz nigdy nie miałam urazow kregosłupa. Przy pojawiniu sie tego zgrubienia, odczuwam bol stawów barkowych ( podnoszenie rak, wstawanie z łóżka) Mam 57 lat i jestem kobiata. Nie ukrywam ze to zgrubienie jest nie estetyczne, i w dodoatku bardzo bolące przez 24 godziny. Prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi