Gość Zaniepokojony Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Panie doktorze.. Przedwczoraj na obiad jadłem leczo, w którym było dużo warzyw. W dniu wczorajszym wypróżniłem się luźniej, z kawałkami niestrawionych warzyw, głównie pomidora, co uznałem za normalne. Dzisiaj natomiast zauważyłem, że pierwsza cześć kału była twarda, na moje oko prawidłowa. Natomiast w drugiej części, która była o wiele miększa od pierwszej była spora liczba takich jakby igiełek o długości do ok.2-3 cm co mnie zaniepokoiło. Wziąłem to na papier i okazało się, że są to zwinięte skórki z warzyw, które 2 dni temu miałem w leczo. Wczoraj nie jadłem takich warzyw. Dziwi mnie, że wczoraj widziałem w muszli kawalki warzyw. I dzisiaj tez - tylko, że one były tylko w tym luźniejszym kale. Czy to jest jakaś patologia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Nie są to zmiany patologiczne, ale zupełnie prawidłowe. Trzeba sobie uświadomić, że jeden pokarm * przepycha* wcześniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi