Gość Kasia Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Kiedy mozna zaczac uprawiac seks po operacji usuniecia jajnika?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 O takie informacje nalepiej pytać lekarza prowadzącego. Wszystko zależy jaką metodą przeprowadzono zabieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marzena Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 mam usunięty jajnik ,jajowód oraz część macicy poza tym miałam robioną abrazje i dwa tygodnie po operacji przeprowadzono reoperacje w szpitalu spędziłam trzy tygodnie kiedy mogę zacząć uprawiać seks po takiej inwazji w moim organizmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Seks po około 2-3 miesiącach po takim zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość asia33 Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Witam tydzien temu miałam operacje usuniecia jajowodu to była ciaza poza maciczna operacja pod narkoza ciecie mam pod brzuchem jak gdyby cesarka mam pytanie kiedy uprawiac sex? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi