Gość Jacek z Krakowa Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Witam!!mam pytanie jakis czas temu na ramieniu pojawil mi sie maly guzek,narosl podskorna!!nie boli przy dotykaniu najpierw myslalem ze to jest jakas chrosta ale tego w zaden sposob nie da sie wycisnac!!co to moze byc??bardzo prosze o udzielenie porady!!dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Calineczka Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Witaj!!!Chciałam zapytać,czy to jest twardy guzek i jakiego jest koloru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Na pewno wybierz się z tym do lekarza. Prawdopodobnie trzeba to usunąć i poddać badaniu histopatologicznemu. Wtedy dopiero dowiesz się co to jest konkretnie. Może włókniak, kaszak lub tłuszczak - trudno czasami stwierdzić badając ręką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zmartwiona Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 ja mam podobne pytanie. na lewym ramieniu od 3 lat mam narosl jest okrągła i ma z 4 mm średnicy. przy dotyku nie boli czasami swędzi wkoło tej narośli. jest miękka i ma kolor bordowy. co z tym zrobić. jest to coraz większe kiedys była to tylka mała kropeczka. czy to mogą być zmiany nowotworowe?(mam 23 lata:( ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jolka Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 dziwi mnie ,że zamiast do lekarza to pytacie się siebie co to a co tamto,,,,ZMARTWIONA ZASUWAJ DO LEKARZA moze To byc RAK zwłaszcza ze skóra wokół swędzi!!!!!! Życzę powodzenia i trzymam kciuki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewelina Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Witam u mojej mamy pojawił się guzek na ramieniu,ale nie na zewnątrz ręki tylko w środku jest twardy i jak go naciska tą ją boli,teraz to ją boli już cała ręka.co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grazyna Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Wlasie usunelam takiego guza ktorego mialam na lewym ramieniu. Nie martw sie i idz do lekarza niech Ci usuna ten guz. Nic nie boli a pozbedziesz sie problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anka Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 ja tez mam cos takiego na lewym ramieniu,ale od jakiegos czasu to sie powieksza i mnie swedzi,nie moge lezec na tym ramieniu. Bylam u dermatologa stwierdził ze to włókniak czarny i nie trzeba go usuwac,ale po ostatnich zmianach musze sie zmotyowac i isc do lekarza chirurga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzegorz Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Witam Ja również wymacałem guz w okolicy barku. Zrobili biopsję i okazało się, że komórki mają charakter dyskariozy. Z podejrzeniem kostniakomięsaka trafiłem odrazu na drugi dzień pod nóż(po tym jak się wykłuciłem) . Wycieli mi go i w tej chwili czekam na wyniki histopatologiczne. Sprawa nie wygląda zaciekawie. Guz był twardy i wogóle nie bolał. Wyczułem go przez przypadek Miał ktoś coś podobnego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Julek Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Proszę o pomoc mam pewien problem otóz jakieś 4 miesiące temu zrobił mi sie mały guzek na lewym ramieniu wielkosci około 1 cm to nie włukniak tłuszczak ganglion ani nic takiego jest o kolorze skóry lecz troszke fioletowym tak troszeczke jak dotykam go cały dzien i wgl to na drugi dzien robi sie dokoła żółta otoczka coś jak siniec jak dotkne go troszeczke mozniej to boli ale jak puszczam to przestaje da sie go przesówać ale jest dośc twardy nie wiem co to może byc i zaczynam się troche bać prosze o szybką porade co to moze byc i co mozna z tym zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawel Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Idz z tym do lekarza to rak ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pepe Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 mój został okreslony jako superficial acral fibromyxoma. powinienem to sprzedac do jakiejś akademii za gruby hajz? Podobno zdjagnozowano to tylko u 50 osób na świecie. Czy raczej trafiłem na sprytnego akwizytora usług medycznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czeslaw Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 ja ok. 2 miesiace temu rabalem drewno i wyskoczyl mi guzek na prawym ramieniu, teraz boli juz cala reka czy to przejdzie. to chyba od wysilku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi