Gość Bartek Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Witam,mam 14 lat, mam problem ponieważ chyba napletek zrósł mi się z ujściem zewnętrznym cewki moczowej oczywiście mogę oddawać mocz. Przez to nie mogę ściągnać skóry z żołędzia ponieważ gdy to robie bardzo mnie to boli i widzę to zrośniecie, i gdy czasem dotkne coś podczas masturbacji tym miejscem bardzo mnie to boli nie wiem co z tym zrobić bo bardzo się wstydzę, bardzo proszę o odpowiedź z poradą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 W takim wypadku napletka nie należy odciągać na siłę. Jest to problem chirurgiczny. Musisz udać się z rodzicami do chirurga dziecięcego, który oddzieli napletek od żołędzia prącia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartek Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 a samemu nie można tego jakoś załatwić bo się wstydze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Nie, możesz sobie tylko zaszkodzić. Udaj się z tym problemem do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartek Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Aha a czy muszę iść z tym teraz czy to nie ma znaczenia kiedy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi