Gość Michał Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Witam! Mam 17 lat i zauważyłem małego guzka na odbycie(nie na samym obycie tylko z milimetr niżej), wcześniej byłem u lekarza z powodu lecącej krwi z odbytu (mała ilosc na papierze toaletowym) zrobił mi badanie palcem i stwierdził ,że nic mi nie jest i może mam polipy na jelicie i dał skierowanie na kolonoskopie. Kolonoskopie mam mieć wykonaną we wrześniu, jak już mówiłem zauważyłem j małego guzka i wczoraj był mały w kolorze odbytu (skóry) a dzisiaj był 2 razy większy i dało się go wycisnąć jak pryszcza, ale wszystkiego sie nie dało z powodu bólu. Mam pytanie czy to jest coś poważnego ? czy lekarz to zauważył ? - bo mi nic na ten temat nie mówił a sam zapomniałem się zapytać . Czy jest na to jakiś krem , maść, czopki itp ?? Z góry dziękuje za pomoc, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Być może opisywana zmiana jest zwykła krostką. A faktyczną przyczyną krawienia był polip jelita grubego. Jeżeli masz wątpliwości to najlepiej ponownie udać się do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 ale żadnego raka i nic groźnego nie mam ? poprostu da się to wycisnąć jak *pryszcza* wczoraj było mniejsze i nie było tej ropy. Jaką maść Pan poleca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Nie należny leczyć tego samemu. Trudno cokolwiek napisać konkretnego bez badania. Udaj się na kontrolę do chirurga. Skuteczne leki są dostępne tylko na receptę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michal Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 no ale co to moze byc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michal Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 ja bylem juz u chirurga jak ten *pryszcz* byl maly i nic mi nie powiedzial bo poszedlem w innym celu (krwawienie, mala ilosc krwi na papierze toalet.) i zapomnialem sie go zapytac o tego pryszczka , ale sam to chyba zauwazyl aha i juz mi nie leci krew z odbytu mysle ze to jakies naczynko mi peklo, duzo jezdze na rowerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi