Gość XXX Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Z góry przepraszam iż pisze o tym na tym forum, ale tylko tu jestem pewna iż otrzymam odpowiedź, a więc: Od kilku dni boli mnie krocze(pochwa), jest całe zaczerwieniona i jak dotknę to szczypie-czego może to być objawem, powinnam zgłosić się do ginekologa? czy lepiej poczekać aż to samo przejdzie? dodam że z pochwy wydziela mi się śluz nie jest go dużo ale jest mocno gęsty i lekko żółty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Najlepiej skontaktować się z ginekologiem, to może być objaw stanu zapalnego np. grzybicze zapalenie pochwy lub jeśli w ostatnim czasie odbyty został przygodny stosunek to infekcja spowodowana drobnoustojami przenoszonymi drogą płciową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość XXX Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Stosunku nie odbyłam-jestem dziewicą... przypuszczam, że jest to spowodowane *palcówkami* lub (co jest dla mnie nowością) częstą i długą jazdą na trochę za dużym rowerze... mam 16 lat-czy do ginekologa mogę iść sama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Nie, musisz udać się z rodzicem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi