Gość Mirek Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Witam. Tydzień temu miałem operacje usuwania stulejki. I mam w zwiazku z tym małe pytanie. W czasie wzwodu wszystko wyglada jak powinno, napletek sam sie sciaga. Natomiast pozniej nie moge go z powrotem naciagnac na zoladz. I nie wiem czy cos jest nietak. Czy po prostu po usunieciu napletka to normalne, ze nie bedzie pokrywał żołędzi. ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Tak właśnie będzie, napletek jest zapasowym odcinkiem skóry wykorzystywanym podczas wzwodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mirek Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 dzieki bardzo za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi