Gość Jola Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Tepy bol w okolicy zoladka i pod zebrami, ktory przemieszka sie rowniez na plecy. Co to moze oznaczac? Czy to moze byc cos powaznego? Co powinnam Zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Najlepiej zrobić usg jamy brzusznej. Wszystko zależy od charakteru bólu, ponieważ przyczyną mogą być np. problemy z żołądkiem, śledziona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawid Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Miałem te same bóle, oczywiście skończyło się na złogach w pęcherzyku żółciowym. Mało inwazyjny zabieg wykonywany zazwyczaj laparoskopowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maria Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Jestem rok po laparoskopii i co jakiś czas mam bóle w okolicy żołądka i w plecach z prawej strony.Ostatnio ból mnie trzyma już trzeci dzień mimo diety- naprawdę nie wiem czy to od jedzenia czy coś tam się dzieje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi