Gość Tomek Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Witam. Mam od pewnego czasu dwa problemy, które od pewnego czasu mnie już irytują. Mam 17 lat. Mam swoją pierwszą dziewczynę. Pierwszym problemem jest to, że gdy np sie przytulamy to czuje jak z penisa wydostaje się jakas wydzielina. Już ktoś miał taki problem tylko czy to ustąpi po jakimś czasie ? Drugą sprawą jest to, że przy tych przytulaniach itp. ciągle występuje u mnie erekcja. Czuje się wtedy bardzo niekomfortowo, ponieważ boję się wtedy przytulić albo wziąć ją na kolana. Co mogę na to poradzić ? Czy to też minie po pewnym czasie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Jest to problem, który najlepiej rozwiązać z seksuologiem. Wydostająca się z prącia wydzielina jest substancją wydzielaną przez gruczoły przygotowujace cewkę moczową na przyjecie nasienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi