Gość Michał Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Mam takie pytanie, wczoraj znosiłem kuchenkę do piwnicy z kolegą nie była ona ciężka ale że schody były strome bardzo niewygodnie mi się nią znosiło. Zauważyłem że mam nieco spuchnięty brzuch ale nic mnie nie boli i nie odczuwam żadnego dyskomfortu, czy to może mieć jakiś związek z przepukliną brzuszną czy jakąś inna? czy po prostu jestem zbyt przewrażliwiony? Proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Być może to tylko obrzęk powłok brzusznych efekt silnego przyciskania do brzucha kuchenki. Samoistnie taka dolegliwość w przeciągu 1-2 dni powinna zniknąć. W razie wątpliwości należy skonsultować się bezpośrednio z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Baltazar Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Dzisiaj przenosiłem ciężki regał, gdy przyszedłem do domu zobaczyłem że mam nieco większy brzuch. Brzuch mnie boli, tak jak wyżej kolegę. Czy przepuklina boli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi