Gość Grzegorzin Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Witam serdecznie, ok około 2 lat wyczuwam u siebie twardego guzka o wielkości może 1 cm na prawej stronie klatki piersiowej na ostatnim żebrze. Guzek jest przesuwalny względem klatki piersiowej i skóry. Zmiana w ogóle nie boli. Czy jest to coś co powinno skłonić mnie do wizyty u lekarza? nie zauważyłem aby ten guzek się powiększał dziekuje z góry za odpowiedz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medicus Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Może to być tłuszczak lub włókniak. Jeśli nie rośnie nie należy się przejmować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Jednak jeśli taka zmiana zaczęłaby się powiększać lub sprawiać dolegliwości np. typu bólu należy zaraz zgłosić się do lekarza. Trzeba taki guzek usunąć doszczętnie i poddać badaniu histopatologicznemu. Wtedy będzie miał Pan 100% pewność co to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mama Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Na jednym z żeber u mojego 2 letniego syna wyczułam twardy guz lub narosl nie przesuwa się. Czyto może być coś poważnego. proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patka Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Też mam taki guzek. Nie przesuwa się, nie boli, nie rośnie. Mam 14 lat. Zauważyłam go jakiś rok temu, i jak zwykle chisteryzuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ela Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 mam taki guz od 14 lat nie boli ale wciaz sie powieksza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kasia Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 ja też miałam takiego guza, odkąd pamiętam go miałąm ale nie bolał mnie i to zostawiłam, dopiero po kilku natach zaczą mnie boleć jak dotknęłam itp. i poszłam wyciąć - lekarz sam nie wie co to, zostało wysłane do badania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość violek Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 ja mam dużo takich guzków wydaje mi się że pokryte są nimi całe żebra przy macaniu nieco bolesne ,w okolicy mostka pod obojczykami są one dość duże wydaje mi się że są jak śliwki ale to tak jakby zgrubiała kość niekiedy są bolesne czy to coś poważnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iza Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 witam moja 2letnia corcia pod zebrami po prawej stronie ma siniaka ok 3cm, nie wiem chyba musiala sie gdzies uderzyc jak go dotknelam to wyczulam gozek ok 0,5 cm chyba ja boli jak dotykam bo nie pozwala sie dotknac jesli guzek nie zniknie jak zniknie sinaiak to pojdziemy do lekarza troche sie boje :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotr Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Ja mam 14 la tez mam goz,narazie wszysto w porzadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nicole Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Witam, mam 17 lat, w tamtym roku wyczułam guzek po prawej stronie na ostatnim zebrze, przesuwal sie, był niewielki wiec zostawiłam go w spokoju, dzisiaj zauważyłam ze ten guzek stał sie guzem, bardzo urusl, zajmuje jakieś 4-5cm, boli jak dotykam, co to moze byc ? Nie mam możliwości iść do lekarza bo jestem za granica, proszę o pomoc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mija Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 witam ja mam coś w podobnie lecz zależny jak się ułożę wtedy boli ogólnie mam to od jakiś 3lat po porodzie to zauważyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krystian Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 witam mam 14 lat i mam guza po lewej stronie ostatniego zebra.Zauwarzylem go rok temu.Zaszlem z tym do lekarza i powiedzial ze to normalne i zebym zaczal chodzic na basen.Guz na zebrze mnie nie boli tylko jak sie poloze na lewy bok to strasznie wystaje.Brzydko to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paula Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Też od kilku lat mam taki jakby guzek na dole prawego zebra moge nim poruszać i od czasu do czasu pobolewa. Dzisiaj byłam z tym u lekarza i zostałam odesłana na usg z podejrzeniem kamicy żółciowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paula Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Mam 15 lat , narosl czy guzek mam na środku lewych żebr. Przesuwa się ale nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość E. 12 lat Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Ja zauwazylam wczoraj w lazience. Guzka , nie przesuwa sie , nie boli , znajduje sie na lewym żebrze ok na srodku , wystaje nie wiele ale jest widoczny , ma 7-10 cm na 2-4 cm pod nim terz zauwarzylam takiego guzka ale nie wiem czy to jest taki sam czytylko mi sie zdaje ( jest o wiele mniejzy ) bardzo sie boje prosze o odpowiedz !! :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andzia Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 stuknijcie się w głowę co niektórzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość rrr Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Mam narosl podluzna na lewym zebrze ma około 3cm jest przesuwalna trochę twardawa nie boli czy ktoś się z czym takim spotkał co to może byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sebik Opublikowano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 Choroby skóry zdjęcia =>> mojachoroba.pl/zdjecia_chorob/galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi