Gość Marek Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Witam, dwa i pół tygodnia temu miałem wyciętą torbiel krzyżową. Wszystko goi się bardzo dobrze. Od jutra chcę rzucić palenie, mój wybór padł na Tabex. Zawiera on cytyzynę, czy mogę go spokojnie zażywać podczas gojenia torbieli? Rana jest codziennie czyszczona solą fizjologiczną oraz Poseptolem. Pytanie kieruję tutaj gdyż mój lekarz jest na urlopie :( Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Tak można stosować ten preparat. Rzucenie palenia papierosów może nawet przyspieszyć proces gojenia rany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Ok, dziękuję za błyskawiczną odpowiedź :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi