Gość Piotr Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Witam. Wyczułem ok 5-6 dni temu 3-4 guzki w okolicach lewego wezła chłonnego na szyji guzki nie bola, ale czuje je cały czas. Troche bolała mnie głowa i wczoraj wziołem gripex, nie wiem czy ma to jakis zwiazek, ale po kilku minutach poczułem mocny bol pod zebrami w obrebie kregłosłupa, tak jakby mnie cos złapało w kregosłupie, dzisiaj dalej odczuwam ten bol troche mniejszy, ale czuc go szczegolnie przy skretach bocznych, nie wiem czy jedno moze miec cos wspolnego z drugim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Raczej obie dolegliwości nie są ze sobą powiązane. Powiększone węzły chłonne są wynikiem infekcji. Ból w obrębie kręgosłupa nadwyrężeniem mięśnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xxxxxxx Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Koniecznie sprawdź ciśnienie krwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość asia Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 okolo 5 dni temu wyczulam 3 guzki z lewej strony szyji jak twoje moje rowniesz nie bola i tez mam bole w kregoslupie i pod zebrami odpisz czy dowiedziales sie co to i jak to leczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi