Gość Ania16lat Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Otóż zacznę od początku: w maju byłam w szpitalu, robili mi kompleksowe badania no i z moczem było coś nie tak mieli robić jakieś badanie nerek, ale w rezultacie mi go nie zrobili(sama nie wiem czemu). Od pewnego czasu zauważyłam że ja oddaje mało moczu (miej niż kiedyś a pije dużo...) próbowałam nawet wypić trochę piwa(pół szklanki) i nic... nie wiem czy to istotne ale ostatnio temperatura mojego ciała nie spada poniżej 37 stopni... nie wiem czy jest coś nie tak, ale jeżeli tak to chciałabym wiedzieć co i czy powinnam udać sie do lekarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Na pewno jeśli Panią to niepokoi trzeba udać się do lekarza. Można samemu zrobić zbiórkę całodobową moczu określając jej ilość. Zapewne dodatkowo trzeba będzie wykonać badanie ogólne moczu, morfologię, jonogram, kreatyninę, mocznik z krwi oraz być może USG układu moczowego. O ttym zadecyduje lekarz po badaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi