Gość radmarx Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Witam od ponad miesiąca mam na dole penisa zaraz nad moszną zaczerwieniony guzek wielkości ok 0,5 cm, guzek jest twardy. proszę o pomoc!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Trudno określić co to może być bez badania. Z reguły w tym rejonie ciała wytwarzając się guzki typu zapalnego czyli krosty, zaczopowane gruczoły łojowe, wrastające włosy. jeśli guzek utrzymuje się już miesiąc i samoistnie nie wchłania się radzę w tej sytuacji zgłosić się bezpośrednio do dermatologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radmarx Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 byłem u lekarza i przepisał mi lioton 1000 i dermovate tylko ze po 2 tygodniach leczenia nie widać efektów :((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Najlepiej, żeby leczył to deramatolog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa i napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi