Gość Irek Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Dziendobry ile czasu po zabiegu wędzidełka nie można sie opalac grac w pilke itd, ja juz 5 dzien jestem na opatrunku i wlasnie nie wiem ile trzymac jeszcze opatrunek i penis stojacy do gory przyklejony do brzucha ile dni jeszcze tak w ktorym dniu juz moze swobodny byc jak przed zabiegiem, i kiedy zaczna odpadac same szwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Jeśli szwy są wchłanialne zaczną odpadać około 2 tygodnia po zabiegu. Opatrunek w 7-8 dobie można zdjąć, myć swobodnie członek, nie zakładać juz opatrunków. Po dwóch tygodniach można korzystać całkowicie z normalnego trybu życia (np. opalanie, gra w piłkę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi