Gość monika Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Mam problem pojawil mi sie maly guzek przy ujsciu odbytu nigdy do tej pory nic takiego sie nie pojawialo jest on wielkosci pestki czeresni i jest twardawy jak go dotykam to boli i pojawila sie na nim ciemna skorka smarowalam to przez 3 dni mascia detromycyna martwi mnie pierwszy raz pojawil sie miesiac temu i myslalam ze zniknal.bardzo prosze o pomoc nie ma krwi czasmi troszke swedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Prawdopodobnie to żylak odbytu. leczenie maścią z antybiotykiem nie będzie skuteczne. Trzeba w tej sprawie wybrać się na konsultację bezpośrednio do lekarza, najlepiej, aby Panią zbadał chirurg. Najbardziej skuteczne są leki dostępne na receptę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Tak mogą wyglądać choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi