Gość Paweł Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Witam, mam 16 lat, a rocznikowo prawie 17. Razem z dziewczyna zamierzamy niedługo zacząć współżyć. I tu pojawia się moje pytanie. Podczas erekcji napletek nie schodzi sam, ale muszę mu w tym pomagać. Czy ten fakt może przeszkodzić współżyciu ? Jeżeli tak to jak ? I czy jest na to jakaś inna rada niż zabieg chirurgiczny ? Dodam, że podczas seksu oralnego nie było najmniejszych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Myślę, że nie będziesz z tym miał żadnych problemów w czasie współżycia. Jeśli jednak byłby z tym problem trzeba udać się do urologa na konsultację. On zadecyduje po badaniu o dalszym postępowaniu (ewentualny zabieg plastyki korygujący napletek lub być może wędzidełko napletka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi