Gość monikawich Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Witam mam pytanie mam jakis dziwny guzek przy odbycie wczesniej nigdy nic sie takiego nie pojawialo odczuwam bol przed okresem i troszke mnie swedzi a po okresie wszystko znika bol ,swedzenie tak jakby sie zmiejsza az do nastepnej miesiaczki co to jest blagam o pomoc mam to 2 miesiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Trudno określić bez bezpośredniego badania. Najczęściej takie swędzące guzki w okolicy ujścia odbytu to żylaki. Trzeba z tym problemem udać się bezpośrednio do lekarza najlepiej chirurga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agata Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 ja mam to od samo od już czwarty miesiac -problem w tym ,że tym razem nie znikneło za to rosnie i niemiłosiernie boli :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób odbytu http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi