Gość ON Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Jestem po operacji usuniecia oslonek ( usuniecia wodniaka) operacje mialem 10 lipca czyli minelo 3 tygodnie. Sa wakacje wiec mam pyatnie czy bez problemów moge plywac w jeziorach itd. , czy moze dojsc do jakiegos jeszcze zakazenia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Jeśli rana jest już wygojona to można się kąpać w jeziorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ON Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 no wydaje mi sie ze wygojona , jednak opuchlizna do konca nie zeszla.. dlatego mam wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Jeśli skóra jest zrośnięta to nie ma przeciwwskazań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi