Gość alexandra Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Mam zaczerwieniony kawalek sutka, jest lekko stwardnialy i boli mnie gdy go dotykam.. piers jest jakby nabrzmiala i wieksza ale druga tez jest wieksza tyle ze nie ma zaczerwienionego sutka.BOje sie ze to cos powaznego mam 16 lat i nie mam opjecia czy to moze byc tez dolegliwosc przedmiesiaczkowa bo jak dotad mialam tylko nabrzmiale piersi. Dodam jeszcze ze wczoraj kochalam sie ze swoim chlopakiem i on lizal/ ssal moje piersi, czy to tez moze byc przyczyna tego zaczerwienienia i zgrubienia?? :( Prosze o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Jeśli to było mocne ssanie to mogło dojść do przejściowego stanu zapalnego, miejscowego. Jeśli taki stan samoistnie nie ustąpi w przeciągu kilku dni zgłoś się z tym problemem bezpośrednio do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Zobacz choroby piersi zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/piersi-choroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi