Gość Łukasz z Wielkopolski Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Witam pana! Mam 15 lat i wyczułem u siebie żylaki :/ czy mógłbym zrobić zdjęcie podać panu na e-maila lub linka na stronie i oceni pan czy to jest żylak ? Bardzo pana proszę ponieważ jestem zakłopotany. A gdy już pan zobaczy bo widać to gołym okiem, i powie pan co to jest zamierzam iść do lekarza. Tylko zobaczy pan czy to wyglada jak żylak. PROSZE O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ! Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Żylaki powrózka nasiennego bada się palpacyjnie (dotykiem) i ewentualnie przez usg. Samo zdjęcie będzie bezużyteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz z Wielkopolski Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Ale ja nie musze nawet ich dotykac :) wystaczy zobaczyc i widac golym okiem. A więc to sa zylaki :( co mam zrobić? udać sie do lekarza ? jestem w tym zielonu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Jak są widoczne to już III stopień zaawansowania. Zapewne będzie konieczne leczenie operacyjne. Zgłoś się z tym problemem do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz z Wielkopolski Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 A czy ta operacja może poczekać? i po 2 moge iść do Lekarza a nie urologa :P ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciek Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Możesz isc do lekarza rodzinnego ale to jest nie porzebne bo on cie zbada powie ze to zylaki i da skierowanie do urologa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi