Gość Emilll Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Witam. Mam problem, a mianowicie w tym roku kończę 16 lat i gdy ściągam napletek z żołędzia podczas jego spoczynku udaje się to bezproblemowo. Natomiast jeżeli jest podczas wzwodu to schodzi tak gdzieś do połowy i odczuwam ból, nie jest on nie do wytrzymania, ale sprawia nieprzyjemne uczucie. Co mam zrobić? Są jakieś *domowe* sposoby na takie coś? Może częściej ściągać go, żeby się rozciągnął? Proszę o fachową odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bart Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 przeczytaj już napisane odpowiedzi dotyczące tego problemu, są tam podane domowe sposoby, m.in. rozciąganie w czasie kąpieli, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mam to samo Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Ja chyba mam to samo podczas spoczynku schodzi mi cały napletek a gdy mam wzwód schodzi do połowy i zatrzymuje sie w dołku co to jest prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 To świadczy o zbyt wąskim pierścieniu napletka. Taki stan może wymagać korekcji zabiegowej. Trzeba w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi